Speaker: Malou Maluna Cholé - MaxMee

Malou Maluna Cholé

Malou Maluna Cholé er indehaver af virksomheden Seksuel Healing og Essens Terapihealing v/Søerne i KBh.

I mere end 25 år har hun arbejdet med kroppens indre og ydre udtryk gennem bevægelse/dans og kropsterapiens mange former og retninger. Malou er skribent for magasinet “Liv & Sjæl” hvor hun også har sin brevkasse, “Malou brevkasse”. Derudover holder hun ofte foredrag, inspirationsaftner og workshops indenfor det tantrisk & terapeutisk felt.

Malous faglige grunduddannelser er Psykomotorisk terapeut og Organisk psykoterapeut. Derudover er hun videreuddannet som Tantrabehandler, yonimapper/vaginalterapeut og somatisk sexolog, og for tiden er hun endvidere i gang med Systemisk familieopstiller og supervisor-uddannelsen hos ISFO.

Malou er et nysgerrigt og søgende menneske, hvor hendes dybeste passion er kærligheden til hjertets visdom og kroppens potentiale for forvandling. Hun udtaler, at hendes hjerte bevæges og kalder på at støtte mennesker i at komme mere hele hjem i sig selv – og stå ved sig selv i livet.

En skøn herlighed, som fremelsker det “sande” i hvert menneske, og hvor den indre frihed ved at være DIG, kalder på vågenhed i nuet.

hjemmeside

Malou Maluna Cholé

Speaks med Malou Maluna Cholé

Vælg herunder om du vil oprette dig som privatkunde, eller om du har fået udleveret en værdikode af din arbejdsgiver.

Har du allerede en bruger? – Log ind her.