Speaker: Carina Heckscher - MaxMee

Carina Heckscher

Carina Heckscher er Networkingekspert, Foredragsholder & Forfatter til 4 bøger.

For Carina Heckscher er Networking en livsstil, og hun spreder det glade Netværksbudskab med en ukuelig, smittende energi. Ud over Netværksinspiration tager Carina tager også fat på hvordan vi selv kan skabe vores arbejdsglæde og HVERDAGSSUCCES, samt modet til at turde leve livet fra hjertet.

Siden 2011 har Carina holdt foredrag for knap 100.000 mennesker. Carina er født i ‘78 og har sin erhvervserfaring fra reklame- og mediebranchen som hun har været en del af siden 1996, og i april 2014 fejrede hun 10 års jubilæum med sin virksomhed.

Carina er walk the talk når hun inspirerer til Networking. Som professional Networker er hun bl.a. medlem af Rotary, WiB Danmark og MPI Denmark.

De speaks du kan høre med Carina, handler om at se muligheder frem for begrænsninger, uanset om det er modet til at leve livet fra hjertet, søge drømmejobbet, blive bedre til at Networke eller til at udleve drømmen om et liv som iværksætter.

Carinas målgruppe og niche er mennesket frem for titel, og hun holder foredrag lige fra folkeskolen til direktionsgangen. Carina er kendt for at gøre noget der ofte virker som en stor udfordring til noget håndgribeligt med hverdagseksempler så alle kan få det som en del af deres hverdag og handle på drømme, ønsker og målsætninger.

Målsætning: Alle skal inspireres til at finde og bruge deres personlige styrker.

hjemmeside

Carina Heckscher

Speaks med Carina Heckscher

Vælg herunder om du vil oprette dig som privatkunde, eller om du har fået udleveret en værdikode af din arbejdsgiver.

Har du allerede en bruger? – Log ind her.