Speaker: Mogens Juul - MaxMee

Mogens Juul

Siden 2005 har Mogens trænet og uddannet sig i indiansk visdom. Han har stor viden og indsigt i, hvordan vi kommer frem til strategier for livgivende handlinger med det levede livs erfaring som en afgørende ressource.

Omdrejningspunktet for Mogens, er det enkelte menneskes trivsel og evne til at stå frem i den bedste udgave af sig selv, såvel på personligt plan som i arbejdsrelaterede sammenhænge. Mogens brænder særligt for lederudvikling i et fremtidsperspektiv, hvor ledelse skal have et evolutionært formål, have menneskets udvikling i fokus, bruge nuets kraft og være fokuseret på meningsfuldhed – alt sammen rettet mod livgivende handling og bevægelse. Uanset hvad, starter alt i det enkelte menneske! Det handler om at kunne skelne og vælge mellem det, der giver liv og det, der nedbryder liv. Det starter med en vejrtrækning og derfra er der mange veje at gå. Mogens’ viden, indsigt og metoder er rettet mod at mestre disse valg og kunne gå en vej, der giver mening, liv og glæde, både på personligt og kollektivt plan.

Mogens er uddannet Council Guide (medicinmand) i Earth Wisdom og intuitiv coach. Det sat sammen med 20 års ledererfaring indenfor pædagogik, og liv med mange forskellige lederroller indenfor sport, musik, teater og frivillige organisationer gør, at Mogens har en meget bred palette i mødet med mennesker. Gennem selvstændig virksomhed har Mogens holdt mange foredrag, workshops, arrangementer omkring trivsel på metodeplan, coaching og forløb i personlig udvikling – og hver gang er det en stor glæde for ham at opleve, når mennesker ”ser lyset” og går videre frem med større kraft, afklaring og smittende livsenergi.

hjemmeside

Mogens Juul

Speaks med Mogens Juul

Vælg herunder om du vil oprette dig som privatkunde, eller om du har fået udleveret en værdikode af din arbejdsgiver.

Har du allerede en bruger? – Log ind her.