Speaker: Lotte Paarup - MaxMee

Lotte Paarup

Fra at være inkarneret håndboldspiller til i starten af 90´erne at blive fitness/aerobic entusiast, så fysioterapeut er jeg i dag en blanding af forskelligt med en masse erfaring og uddannelse bag mig.

Min rejse igennem bevægelsesverdenen og livet har i dag ført mig derhen, at jeg udelukkende arbejder med det, der kan gøre en forskel indefra – sundhed indefra, både fysisk og mentalt. Jeg arbejder primært med mennesker, der vil have det bedre, fx genoptræne en skade eller komme sig oven på stress.

Mit store speciale/interesseområde er åndedrættet, altså kroppens vigtigste funktion over alle. Mine kurser, foredrag og live-træning kan gøre den mest unikke forskel for dit liv (fysisk og mentalt), som du på forhånd slet ikke kan forestille dig.

Jeg arbejder også med Pilates og uddanner mange undervisere samt terapeuter heri. Jeg vil dog kraftigt understrege, at jeg IKKE arbejder med den traditionelle form for Pilates. Jeg arbejder med den udviklede form, hvor det naturlige åndedræt spiller den største rolle – sammen med optimering af kroppens bevægelser, fremfor den traditionelle intense fokus på muskulaturen.

Mine specialer er overordnet: Pilates, genoptræning, åndedræt, stress, fødder, ryg, bækken, hofter og kropsholdning.

hjemmeside

Lotte Paarup

Speaks med Lotte Paarup

Vælg herunder om du vil oprette dig som privatkunde, eller om du har fået udleveret en værdikode af din arbejdsgiver.

Har du allerede en bruger? – Log ind her.