Lise Hansen – MaxMee

Lise Hansen

Lise Hansen er professionel kommunikationstræner og har specialiseret sig i at træne Public Speakers – dvs. mennesker, der helt eller delvist lever af at stå på en scene. Lise har altid været drevet af interessen for hvordan vi non-verbalt påvirker hinanden via vores krops- og parasprog, og hvordan vi helt bevidst kan bruge dette ældgamle sprog til at påvirke andre mennesker positivt, så vi ender op med at få det, som vi gerne vil have det. Særligt er hun drevet af at arbejde med gennemslagskraft. Allerede under universitetsuddannelsen studerede hun gennemslagskraften hos sine professorer. Hvad er det der gør, at nogle brænder bedre igennem end andre på en scene? Hvad består gennemslagskraft af og kan det læres? Og hvad er det, der gør, at nogle speakere brænder sig fast og bliver husket?

Lise træner typisk ledere, sælgere, studieværter og foredragsholdere og derudover står hun bag Danmarks første Public Speaking kursus, som delvist foregår online og delvist tilbyder dig personlig feedback på din performance igennem hele kursusforløbet.

Lise har en kandidatgrad i kommunikation, og har tidligere været ansat som topchef og direktionsmedlem i vindmøllebranchen. Hun har en bred ledelseserfaring og er ligeledes en anerkendt og dygtig underviser og formidler.

hjemmeside

Lise Hansen

Speaks med Lise Hansen

Vælg herunder om du vil oprette dig som privatkunde, eller om du har fået udleveret en værdikode af din arbejdsgiver.

Har du allerede en bruger? – Log ind her.