Speaker: Lars Nørgaard - MaxMee

Lars Nørgaard

Lars Nørgaard er psykolog og han vigtigste målsætning er at få det bedste frem i andre mennesker. Lars brænder for at hans kunder får overblik og finder ud af, hvad der driver dem. Hvilke beslutninger skal træffes og hvornår skal man gå til højre og hvornår skal man blive stående. Lars Nørgaard oplever jævnligt mennesker, der flytte sig ret meget på det personlige plan. De griber fat i sig selv og investerer energi i at påvirke deres egen udvikling i en retning, hvor de bliver den bedste udgave af dem selv.

Den ene dag er det lederen, som har svært ved at få samarbejdet til at køre med sine kolleger, den næste dag er det den unge studerende, som har mistet gejsten. Alle har en gang imellem brug for hjælp til at finde ressourcerne i sig selv til at komme videre.

Mange års erfaring har lært Lars Nørgaard, at mennesker bedst mestrer deres udfordringer, når de selv tager ansvar. Læner man sig tilbage og forventer at blive “fixet” uden selv at stræbe efter løsninger, vil man blive udfordret af Lars’ tilgang. Måske ved du ikke helt selv, hvad dit problem eller din udfordring handler om, og det er en proces som Lars ofte hjælper sine kunder med at blive afklaret omkring.

hjemmeside

Lars Nørgaard

Speaks med Lars Nørgaard

Vælg herunder om du vil oprette dig som privatkunde, eller om du har fået udleveret en værdikode af din arbejdsgiver.

Har du allerede en bruger? – Log ind her.