Speaker: Jesper Bergstrøm - MaxMee

Jesper Bergstrøm

Jesper Bergstrøm er ekspert i kropsprog og nonverbale signaler. Jesper har specialiseret sig i, hvordan man kan påvirke mennesker til at have lyst til at købe diverse produkter, samt hvordan man skaber det bedste førstehåndsindtryk, troværdighed og de bedste relationer til andre mennesker, til kunder og i virksomheder.

Jesper er uddannet fysioterapeut og osteopat og er trænet i USA På “The Body Language Institute” v. Janine Driver, der er en af USA`s største eksperter i kropssprog og bl.a. træner FBI og CIA i løgndetektion.

Jesper træner politiet og specialstyrkerne i løgndetektion samt erhvervslivet i, hvordan man kan aflæse og påvirke mennesker til at have lyst til at købe mere i salg og forhandling.

Jesper er en totalt kropssprogsnørd og har en videnskabelig tilgang, hvor han får alt sin viden fra amerikanske undersøgelser og har en passion for at fordybe sig i kropssprog og menneskers nonverbale signaler.

Jesper er bl.a. kendt fra tv, hvor han analyserer kendte mennesker og præsidenters kropssprog og fra radioen, hvor han taler om kropssprog og succes.

hjemmeside

Jesper Bergstrøm

Speaks med Jesper Bergstrøm

Vælg herunder om du vil oprette dig som privatkunde, eller om du har fået udleveret en værdikode af din arbejdsgiver.

Har du allerede en bruger? – Log ind her.