Speaker: Flora Eriksen - MaxMee

Flora Eriksen

Flora Eriksen har gennem de sidste mange år hjulpet og rådgivet et utal af virksomheder, organisationer og mennesker i professionel udvikling, nærvær og styrker. Flora bruger mindfulness i sit daglige arbejde, hvad enten det er i personlige coaching- forløb eller udviklingsforløb i virksomheder. Hun har gennem de sidste 15 år været under løbende uddannelse hos Sri Vasudeva og Mooji Shanka og har gjort mindfulness ikke bare til sit faglige værktøj, men til sin livsstil.

Således er Flora løbende på retreats, ud over dem hun selv afholder, på kurser hos andre mestre for gennem egne studier at være fagligt opdateret ikke kun indenfor Mindfulness, men også indenfor psykologi og videnskabsbaserede psykologiske retninger, f.eks. Otto Scharmers U-teori, Positiv psykologien, Protreptikken mv.

“Jeg arbejder med at skabe livsglæde og positiv vækst både på det ydre og indre plan hos såvel enkelt personer som hele organisationer. – Jeg tror bl.a. på, at god ledelse starter indefra. Min erfaring har vist mig, at vi må være i indre balance for at finde vores yderste potentiale frem.”

Flora Eriksen holder foredrag, laver pædagogiske dage og mindfulness-forløb samt workshops. Hun er fast tilknyttet ledercoach i sin hjemkommune og har desuden ledet og gennemført flere udviklingsforløb gennem bla. Forebyggelsesfonden og for COK (Center for offentlig kompetenceudvikling).

Flora Eriksen har arbejdet med Mindfulness gennem mere end tyve år. Både gennem intensive studier af de grundlæggende principper i Mindfulness, baseret på den årtusinde gamle buddhistiske filosofi samt nye og moderne evidensbaserede psykologi- og mindfulnessteorier, som f.eks. Jon Kabat-Zinn, Otto Scharmers U-teori, Positiv Psykologien, Protreptik m.m.

Flora Eriksen er i dag en af de førende danske mindfulness-eksperter og forstår på eminent og professionel vis at omsætte sin viden til dagligt brugbare redskaber for mennesker såvel som organisationer og virksomheder.

hjemmeside

Flora Eriksen

Speaks med Flora Eriksen

Vælg herunder om du vil oprette dig som privatkunde, eller om du har fået udleveret en værdikode af din arbejdsgiver.

Har du allerede en bruger? – Log ind her.