Speaker: Eva Gade - MaxMee

Eva Gade

Eva Gade er uddannet master NLP- og hypnoterapeut fra Hypnoseskolen i København. Derudover er hun uddannet coach, mindfulnessinstruktør, åndedrætstræner og stressspecialist. Hun har arbejdet med terapi på fuld tid siden 2009.

Eva har altid haft en stor interesse for personlig udvikling – og den stopper heldigvis aldrig. Interessen er igennem årene kun blevet stærkere i takt med, at Eva selv har lært mere og udviklet sig personligt og fagligt. Hun brænder for at hjælpe andre med at udvikle sig, trives og vokse, og derfor har hun også løbende valgt at dygtiggøre sig endnu mere inden for terapi.

I virkeligheden ser Eva sig selv som en slags gartner, som hjælper planter til at trives, vokse og udvikle sig. Vi har alle fortjent at have det godt, så vi kan trives og være frie til at være os selv og frit udfolde vores fulde potentiale. Evas faste overbevisning er, at vi som udgangspunkt har ressourcerne i os til at trives og nå vores mål. Dog har vi nogen gange brug for hjælp, og det er her gartneren kommer ind i billedet, så vi kommer i trivsel og gror.

hjemmeside

Eva Gade

Speaks med Eva Gade

Vælg herunder om du vil oprette dig som privatkunde, eller om du har fået udleveret en værdikode af din arbejdsgiver.

Har du allerede en bruger? – Log ind her.