Speaker: Claus Kaaber - MaxMee

Claus Kaaber

Claus Kaaber er en erfaren mentor, der hjælper personer og arbejdspladser med håndtering af psykisk sårbarhed. Claus har mange års erfaring med ledelse af psykisk sårbare på arbejdspladser og har desuden selv været ramt af panikangst som følge af nogle traumatiske oplevelser tidligt i barndommen.

Claus er ikke coach, psykolog eller psykoterapeut, men derimod foredragsholder, konsulent og mentor, der arbejder med udgangspunkt i mange år som leder og konsulent samt egne erfaringer. Peer-to-peer betyder kort sagt “been-there-done-that” og henviser til brug af mennesker med brugererfaring i indsatserne for mennesker med psykisk sårbarhed. Der er voksende forskningsmæssigt belæg for, at mennesker, der selv har gennemlevet psykiske vanskeligheder og recoveryprocesser kan udgøre en unik og virksom ressource i indsatsen over for andre mennesker med psykiske lidelser.

Claus Kaaber hjælper på konsulentbasis arbejdsgivere med at udarbejde politikker og strategier i forhold til de psykisk sårbare på arbejdspladsen. Desuden er Claus mentor for ledere, der har psykisk sårbare medarbejdere med behov for en særlig ledelsesindsats. Claus Kaaber er også mentor for ledere, der selv har psykiske udfordringer og har brug for værktøjer til at kunne agere i organisationen uden at miste ledelsesautoritet. Claus fungerer desuden som mentor for psykisk sårbare medarbejdere, der har brug for støtte til at fungere på arbejdspladsen.

Claus Kaaber

Speaks med Claus Kaaber

Vælg herunder om du vil oprette dig som privatkunde, eller om du har fået udleveret en værdikode af din arbejdsgiver.

Har du allerede en bruger? – Log ind her.