Speaker: Annette Jensen - MaxMee

Annette Jensen

Jeg elsker at fordybe mig og videre uddanne mig løbende, for livet er en spændende proces som skal leves, dyrkes og nydes. Så tag et bevidst valg og vælg at lev positivt. Jeg er mor og elsker at arbejde med alt det menneskelige. Det er en stor glæde og dejlig varme, når jeg mærker folks tillid og får lov til at hjælpe dem, både med det der sker i deres liv lige nu og tidligere. Der er nemlig altid en grund til at vi er, som vi er og at vi reagerer, som vi gør – uanset om vi er børn eller voksne.

Jeg holder foredrag, workshops, velværebehandlinger og arbejder desuden med individuel, par og familie-terapi. Jeg arbejder sammenhængende med terapi og velvære-behandlinger. For mig handler det nemlig om at leve positivt – både personligt men også på fagligt niveau. Derfor arbejder jeg med noget som virkelig har min interesse og ekspertise. For min passion er at hjælpe andre til at leve positiv, både mentalt og fysik.

Jeg er certificeret og eksamineret Sexolog, Familieterapeut, Coach & Kognitiv Parterapeut. Samt Cidesco & Alternativ Kosmetolog & Massør. Jeg er bestyrelsemedlem af Dansk Sexologforening.

hjemmeside

Annette Jensen

Speaks med Annette Jensen

Vælg herunder om du vil oprette dig som privatkunde, eller om du har fået udleveret en værdikode af din arbejdsgiver.

Har du allerede en bruger? – Log ind her.