Ditte Young

Ditte Young

Ditte Young er stress og konflikthåndterings-ekspert og ejer konsulentvirksomheden D-evelopment.

Det at få et bedre liv, mere overskud, tid i hverdagen og mere glæde, er nogle af de kerneområder og mål, som de mennesker, hun hjælper, føler at de får, når de har talt med hende. 

Hun er uddannet krops- og psykoterapeut og arbejder meget målrettet med de mennesker, hun hjælper, så de hurtigt finder ud af, hvad der er årsagen til, at de stresser eller havner i konflikter både på arbejdspladsen og i privatlivet. 

Hun har en stor hitrate, når det kommer til at få løst stress-problemer på en effektiv og ansvarlig måde, så hverdagen bliver nemmere, og der bliver mere overskud. 

Ditte Young har en erhvervsmæssig baggrund i TV-branchen og har siden 2009 arbejdet med sin konsulentvirksomhed.

Her har hun både hjulpet privatpersoner og store virksomheder med at forebygge stress og håndtere stress, når det er opstået.

Hun underviser også i stressforebyggelse i virksomheder og uddannelsesinstitutioner for alle, som har med medarbejdere at gøre. Det kan være HR managere, Tillidsrepræsentanter, mellemledere og ledere.

Hun arbejder udfra: Det skal være sjovt at gå på arbejde, det skal være sjovt at leve og at turde stå inde for sig selv, for der er kun én af dig.