Som leder er du afhængig af, at dine ansatte præsterer optimalt!

MaxMee er et nyt unikt virksomheds koncept, som ikke findes andre steder, med den mangfoldighed og kvalitet.

MaxMee har specialiseret sig i forebyggelse af fravær og mistrivsel – målrettet, hurtigt og effektivt, når behovet opstår, både arbejdsmæssigt og privat!

En opgørelse for nylig fortalte, at omkring 500.000 danskere i dag føler sig udbrændte på jobbet, og fakta er, at demotiverede og syge medarbejdere koster rigtig meget, på mange områder, både på kort og lang sigt – både internt, eksternt og på privatfronten. Derfor er forebyggelse og en tidlig indsats omkring fravær og mistrivsel altafgørende.

Det er vores erfaring at mange udfordringer på arbejdet har sin rod i det private – derfor hjælper MaxMee’s specialister med både arbejdsmæssige og private udfordringer.

MaxMee’s speaks er specielt udviklet og produceret til MaxMee. Det betyder, at man hurtigt og præcist får lige præcis den inspiration eller de værktøjer der er brug for, uden at skulle bruge unødige ressourcer på at shoppe rundt, spilde tid og ressourcer – eller udskyde behovet.

På MaxMee kan ledere og medarbejdere også få speaks til egen udvikling – speaks som giver dem ny viden og forbedre deres færdigheder på udvalgte områder, så de selv og teamet står stærkere i fremtiden.  

MaxMee alene kan ikke fjerne fravær og mistrivsel, men vi kan være et rigtig godt supplement til de ting I formentlig allerede gør i forvejen - være den lille forskel der gør den store forskel for nogle ledere/medarbejdere.

Skab Win – Win – Win for Virksomheden, Kunderne OG Medarbejderne - tag fat i os for en helt uforpligtende snak – du vil ikke fortryde det.

 Ud over de ansattes adgang til MaxMee, får I som organisation adgang til et statistik modul, hvor I kan se den overordnede brug af MaxMee – et rigtig godt ledelsesværktøj.

 

Ps. Der er så mange flere fordele og argumenter, så hvis du endnu ikke er helt overbevist - så kig lidt videre på nedenstående links!

 

Hvad giver MaxMee virksomheden, lederne og medarbejderne?
Hvornår giver MaxMee mening?
Læs mere om de 3 erhvervsmodeller
Eksempel på, hvad fravær koster ifht. investeringen
Hvad siger brugerne?
Eksempel på medarbejder-folder ved opstart
Eksempel på brugerstatistik til virksomheder
Se MaxMees præsentationsvideo