”Jeg bruger stort set dagligt MaxMee.com, og jeg er rigtig glad for det. Jeg bruger det til personlig udvikling, og jeg lader mig meget inspirere af de mange muligheder, der er på MaxMee.com. Mest omkring personlig udvikling med visualiseringer og gode tanker, der kan styrke mig og udvikle mig og give mig ny inspiration til forandringer og tanker." 

- Gitte Künkels

 

 ”Jeg har rigtig mange gange brugt MaxMee, som er en samling af terapeuter, som på hver deres område leverer en perfekt gennemgang af deres bud på, hvordan man klarer forskellige dagligdags udfordringer/problemer. De gør det på en god og forståelig måde, så det er let at gå til, og det er forholdsvis korte klip, så det kan altid passes ind. Jeg har personligt haft glæde af de speakere, der formidler måder til at dæmpe stresssituationer, og hjælp til f.eks. større selvværd. Ligeledes har jeg haft glæde af gode råd til at sove bedre. Listen er lang med ting, man kan få hjælp til , så jeg kan kun opfordre til, at man går ind og lytter til de forskellige speakere. Et virkeligt godt "produkt" som varmt kan anbefales.”

- Jytte Madsen

 

”Jeg har haft stor glæde af at lytte til forskellige lydfiler på MaxMee. Der er stor variation i udvalget og mange forskellige emner at vælge imellem. Særligt benytter jeg et par faste lydfiler til personlig udvikling og afspænding. 10 minutter om dagen er alt, hvad der er brug for, for at opnå større ro efter en travl dag. Og så kan jeg lytte til dem hvor som helst.”

- Susanne Vangsgaard

”Jeg bruger MaxMee på min vej til og fra arbejde. Jeg hører mange forskellige podcasts, som kan give mig ny inspiration, nye ideer til bl.a. udviklingssamtaler, trække vejret rigtigt og sundhed. Jeg ved mange af de ting, der bliver sagt i nogle af de mange speaks, men en opsang for mig er godt. Jeg brugte rigtig mange speaks i forbindelse med min stress periode. I denne periode havde jeg svært ved at "falde ned" og her brugte jeg mindfulness. Jeg havde svært ved at sove og her hjalp godnat-afspænding rigtig meget."

- Lone Lambert Kaaber

 

”Jeg bruger MaxMee på flere forskellige tidspunkter. Jeg har haft god effekt af meditations-podcasts, når jeg har haft svært ved at sove. Jeg har brugt lydfiler om yoga, og det gør jeg stadig. Jeg har brugt flere af de andre podcasts alt efter mit behov, min trivsel og mit humør. Der er mange forskellige, og jeg vil påstå til mange behov...fedt!"

- Lisa Kvist

 

 ”Jeg er rigtig glad for at bruge MaxMee. Jeg har skiftende arbejdstider og er i kontakt med mange mennesker.I min hverdag møder jeg mange positive mennesker. Desværre møder jeg også nogle negative personer. Der skal løses mange konflikter dagligt.  Jeg bruger MaxMee til at koble fra, når jeg kommer hjem fra job. Nogen gange falder jeg i søvn og hører ikke det hele. Andre gange lytter jeg inden job. Jeg synes, det er med til at beskytte mig mod negative mennesker og gøre min hverdag positiv."

- Birthe Hundebøl

 

(Enkelte eksempler på udtalelser fra vores brugerundersøgelser).