Dit univers til selvudvikling

Du kan ikke hælde fra en tom kande, eller som de siger i flyveren ”Du skal selv tage iltmasken på, før du kan hjælpe andre”

MaxMee vil gerne være din iltmaske, som kan være med til at sikrer dig, at du har de værktøjer og får den inspiration du har brug for på forskellige tidspunkter i dit liv. Vores mål er, at du ved personlige udfordringer ikke skal bruge en masse tid og ressourcer på at finde det du har brug for – men i stedet først gå ind på MaxMee, og der gerne skulle finde det du har brug for lige NU, uden du skal bruge tid på at google og få flere millioner muligheder, se mange YouTube videoer med en masse overflødigt indhold, lede efter en bog – som måske bare ender i reolen, eller ……

Vi har fundet dem som ved noget om de konkrete emner, sendt dem i studiet og bedt dem komme med deres guldkorn kort og præcist. Gerne indenfor 5 til 15 minutter. Det har vi gjort for at du kan passe det ind i din hverdag, for vi tror på at alle kan finde 5 til 15 minutter selv i en travl hverdag. Så du ikke behøver at udskyde det til i weekenden eller efter ferien. Det skal være nemt og effektivt, at ændre dit ”Jeg burde” til at få startet i dag – det gør MaxMee.

Hvis du stadig skulle være i tvivl, kan du opleve 30 sekunders smagsprøve på alle vores speaks, inden du tilmelder dig, eller også bare tilmelde dig nu – for du kan få de første 7 dage gratis, og opsige når som helst.

Vores eksperter kan hjælpe dig

MaxMee’s eksperter er nøje udvalgt, ud fra at de ved noget om det de taler om og har stor erfaring dermed

De er psykologer, psykoterapeuter, erhvervs coaches, elitesportsfolk, sexologer, forfattere, musikere og så meget mere – de er klar til at gøre en forskel for dig! De har været i MaxMee’s studie og indtalt speaks målrettet til MaxMee’s univers – det betyder også at du ikke skal bruge tid på at lytte til en masse irrelevant indhold. Benyt dig af alle de gennemprøvede værktøjer, inspiration og erfaringer, nogle af landets bedste eksperter har til dig, når DU har brug for det!

Oplev vores målrettede bibliotek

Det skal være nemt for dig – derfor har vi inddelt alle vores flere hundrede speaks i kategorier med underkategorier!

Du kan endvidere gemme dine favoritter, eller hvis du møder en speaks du ikke har tid til nu, i din egen Kategori så du ikke skal lede efter dem igen.

Kategorier

Afslapning

Mindfulness, meditation, yoga, hypnose, naturlyde mm.

Stress

Stressramt, forebyggelse, værd at vide mm.

Sundhed

Rygestop, søvn, motion, vægt, kost mm.

Psyken

Angst, selvværd, livskriser mm.

Privatliv

Energi, kriser, parforholdet, familien mm.

Medarbejder

Energi, forandringer, karriere, psykisk arbejdsmiljø, trivsel mm.

Maxmee playlister

Gode meditationer

Hjælp jeg kan ikke sove

Hvordan kan jeg forebygge stress?

Jeg har mødt en dræner!

Jeg når ikke det jeg gerne vil!

Jeg vil gerne leve lidt sundere!

close

ØNSKER DU MERE?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage seneste nyheder plus nogle eksklusive godbidder.

Vi lover ikke at spamme din indbakke. Forvent 1 email pr. mdr.

Vælg herunder om du vil oprette dig som privatkunde, eller om du har fået udleveret en værdikode af din arbejdsgiver.

Har du allerede en bruger? – Log ind her.