fbpx

Selvrealisering

Er selvrealisering nøglen til vores potentiale?

Kan vi afkode det der er inden i os og blive til det vi stræber efter at være?

Men selvom vi bestræber os på at udvikle os, kan det være en udfordring at møde disse bestræbelser. I vores travle hverdage, er det ikke sikkert at vores aktiviteter er forenelige med vores personlige mål og andre gange har vi slet ikke mulighed for at vise vores potentiale til andre eller dedikere vores liv til det vi gerne vil.

Selvrealisering minder os om at der er noget inden i os, der får os til at nå vores mål. Du vil altid have et behov, et ønske om at blive hvad du kunne være. Bliv kreativ med dine muligheder og udforsk alt hvad der kan hjælpe dig videre på din rejse.

Hvis du er maler, musiker eller digter, skal du ikke opgive din passion for at lede efter en anden profession – du bliver nødt til at overkomme dine frustrationer og udfordringer.

Derfor er disciplin og bestemthed de vigtigste faktorer i selvrealisering At acceptere at det ikke er en nem rejse og svært at følge til dørs er en realitet. Men det er også vigtigt at vide, at selvrealisering IKKE er et mål. Det er en rejse. En konstant rejse, hvor du lærer at udvikle og forbedre dig selv, så du kommer tættere på at blive den absolut bedste udgave af dig selv.

Se også

Kom igang med at løbe

Lad kroppen vænne sig til belastningen En klassisk løbefejl er at mange hurtigt løber for lang og for hurtigt, i

Kunsten at give slip

At give slip på noget kan være svært, fordi det ofte betyder at give slip på en del af din

Myter om søvn

Der er mange myter omkring søvn – og mange af dem lyder sandfærdige nok til at mange tror på dem.

Vælg herunder om du vil oprette dig som privatkunde, eller om du har fået udleveret en værdikode af din arbejdsgiver.

Har du allerede en bruger? – Log ind her.