fbpx

Kunsten at give slip

At give slip på noget kan være svært, fordi det ofte betyder at give slip på en del af din fortid. En del af dig selv. 

Vi er alle tilbøjelige til at holde fast i negative følelser, smerte og sorg. Det er ikke kun en dårlig ting, da det giver mulighed for at arbejde med de følelser, men det er også vigtigt at kunne give slip. 

Det er netop den sidste del, som mange har svært ved. At give slip. Alle de ting man går og holder fast i, hober sig op og fylder i sidste ende så meget at det trækker dig med ned eller holder dig tilbage. 

Det kan være irritation over noget der skete på arbejdet, kærestesorg, en diskussion og så mange andre ting, men det er vigtigt at man giver sig selv, og andre, plads til at komme videre. 

For at kunne give slip, bliver man først nødt til at acceptere at det er sket og at du ikke nødvendigvis kan ændre det. Tag lidt afstand til problemet og fokuser i stedet på de ting du kan ændre. 

På denne måde skaber du samtidig plads til nye muligheder. Hvis vi sidder fast i at tænke på hvad vi kunne have gjort anderledes, sidder man tilbage med negative og smertefulde følelser og minder. 

Hvis alle var lidt bedre til at give slip, havde vi været foruden mange af de problemer vi står overfor i dag. Men man kan kun starte et sted – og det er med sig selv. 

I sidste ende, handler det om at se fremad. Giv dig selv plads til at vokse, og brug dit nye momentum på at blive den absolut bedste udgave af dig. 

Se også

Kom igang med at løbe

Lad kroppen vænne sig til belastningen En klassisk løbefejl er at mange hurtigt løber for lang og for hurtigt, i

Myter om søvn

Der er mange myter omkring søvn – og mange af dem lyder sandfærdige nok til at mange tror på dem.

Selvrealisering

Er selvrealisering nøglen til vores potentiale? Kan vi afkode det der er inden i os og blive til det vi

Vælg herunder om du vil oprette dig som privatkunde, eller om du har fået udleveret en værdikode af din arbejdsgiver.

Har du allerede en bruger? – Log ind her.