fbpx

5 gode råd til personlig udvikling

Udvikling er et vigtigt element i alle livets aspekter – personligt, privat og professionelt. Uden udvikling eller fremgang, kan man hurtigt føle at man er kørt fast eller at livet ikke flytter sig! Vi har derfor samlet 5 gode råd til at hjælpe dig med din udvikling.

 1. Omgiv dig med andre mennesker. 
  Find mennesker der er dygtigere til noget end du er, eller nogen der kan noget du ikke kan. De fleste vil hellere end gerne lære fra sig, og man kan lære meget af at bruge tid med dygtige mennesker. 
 2. Se mulighederne for udvikling.
  Der er ofte meget at lære fra svære situationer. Om det så er en sprunget sikring, eller en kvartalsrapport der skal udfyldes. I stedet for at sende opgaven videre, så spørg om hjælp eller undersøg hvordan det kan gøres. Du vil blive bedre klædt på til at håndtere lignende situationer i fremtiden og vil højst sandsynligt have lært noget i mellemtiden. 
 3. Vær nysgerrig:
  Opsøg nye situationer. Stil spørgsmål. Ligesom man kan lære meget fra dygtige mennesker, kan man også lære meget fra nye situationer. Påtag dig nye opgaver, find et nyt projekt, hjælp andre med noget du ikke selv har prøvet før.
 4. Sig nej.
  Du behøver ikke at gribe ALLE muligheder der præsenterer sig. Det er helt i orden at sige nej engang i mellem, og det er vigtigt ikke at gabe over for meget. Vælg de muligheder du tror vil gavne dig mest!
 5. Tag ansvar:
  At tage ansvar er en vigtil del af personlig udvikling. Ikke kun for evt. fejl man har begået, men for sin eget liv og sin egen udvikling. Det er dit ansvar at gøre noget ved tingene – og det vil nok også spare dig for mange ærgelser senere. 

Se også

Kom igang med at løbe

Lad kroppen vænne sig til belastningen En klassisk løbefejl er at mange hurtigt løber for lang og for hurtigt, i

Kunsten at give slip

At give slip på noget kan være svært, fordi det ofte betyder at give slip på en del af din

Myter om søvn

Der er mange myter omkring søvn – og mange af dem lyder sandfærdige nok til at mange tror på dem.

Selvrealisering

Er selvrealisering nøglen til vores potentiale? Kan vi afkode det der er inden i os og blive til det vi

Vælg herunder om du vil oprette dig som privatkunde, eller om du har fået udleveret en værdikode af din arbejdsgiver.

Har du allerede en bruger? – Log ind her.